Motori za garažna vrata s Bluetooth tehnologijom

Hormann Bluetooth upravljanje

Pametni uređaji postali su neizostavnim dijelom naše svakodnevnice. Zašto ih ne bi koristili za upravljanje garažnim vratima? Uz aplikaciju BlueSecur, Hörmann nudi mogućnost upravljanja garažnim vratima ne samo daljinskim upravljačima, kodnim tipkalima ili čitačima prstiju, već i vlastitim mobilnim uređajem putem Bluetootha. Bluetooth prijemnik već je standardno integriran u pogon za garažna vrata SupraMatic 4 i može se po želji naknadno ugraditi u ProMatic 4. To znači da daljinski upravljač uvijek imate sa sobom na pametnom telefonu.

Pripremili smo odgovore na najčešća pitanja o BlueSecur aplikaciji za pametne telefone.

Kako funcionira upravljanje?

Kod motora SupraMatic 4 Bluetooth prijemnik je već integriran u elektroniku pogona, što znači da je potrebno samo preuzeti aplikaciju, skenirati QR kod isporučen s motorom i postaviti korisnički profil. Korisničko sučelje aplikacije BlueSecur može se koristiti ne samo za upravljanje Hörmann garažnim vratima, već i za uključivanje i isključivanje osvjetljenja, ili za otvaranje kućnih vrata s automatskom bravom. Aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje s Google Play i App Store-a.

Koliko korisnika može upravljati motorom?

Uz jedan administratorski virtualni daljinski ključ,  između ostalog imate mogućnost davanja 15 jednokratnih ključeva trećim stranama, što može biti i vremenski ograničeno. Prijenos virtualnih ključeva provodi se jednostavno putem SMS-a, e-pošte ili messengera. Na primjer, susjedu možete poslati jednokratnu autorizaciju na pametnom telefonu kako bi mogao ući u garažu ili kuću dok ste na odmoru.

Osim jednokratnih ključeva, putem aplikacije moguće je povoljno kupiti dodatne, stalno dostupne, daljinske ključeve za ukućane, u paketima od 1 ili pet daljinskih upravljača.

Može li se Bluetooth upravljanje ugraditi na druge motore ili motore drugih proizvođača?

Poseban vanjski prijamnik HET-BLE može se naknadno ugraditi za upravljanje starijim Hörmann motorima i ulaznim vratima pomoću aplikacije BlueSecur. Također se može ugraditi i na motore drugih proizvođača i na taj način upravljati putem mobilnog uređaja. Za više informacija o garažnim motorima preuzmite prospekt ili zatražite ponudu od ovlaštenog distributera.  

SupraMatic i Promatic motori dostupni su s produljenim jamstvom od tri godine, što je najdulje jamstvo na garažne motore u Hrvatskoj. 

možda vas zanima..

SmartKey automatski pogon za bravu vrata
Hormann garažna vrata
Naučite odabrati garažna vrata
hrCroatian