Hörmann – dobitnik hvalevrijednih priznanja za 2021. godinu

LOFT Hormann

Hörmann – dobitnik hvalevrijednih priznanja za 2021. godinu

Hörmann kao ponosni dobitnik prestižne nagrade Architects’ Darling Awards u 2021. godini, u čak tri kategorije, učvrstio je status lidera u industriji sobnih i garažnih vrata. Ujedno je naša kompanija prepoznata kao najpopularniji dobavljač od povjerenja u Njemačkoj. Shodno tomu, Hörmann je zaslužni dobitnik Architects’ Darling Awards u 2021:

  • Zlatne nagrade u kategoriji „Vrata“
  • Brončane nagrade u kategoriji „Zaštita od požara“
  • Brončane nagrade u kategoriji „Najbolji dobavljač u građevinskom sektoru“

Ukupno 1800 stručnjaka iz industrije, koja uključuje eminentne arhitekte i građevinske stručnjake, iskazalo je povjerenje Hörmannu, u konkurenciji od 300 proizvođača koji su konkurirali u ukupno 24 kategorije proizvoda.

Svečana ceremonija dodjele nagrada, održana je 9. studenog na “Celler Werktag” gala večeri.

• Brončane nagrade u kategoriji „Zaštita od požara“

Krajem listopada, Hörmann je izabran za najboljeg dobavljača od strane Eurobaustoff građevinske grupacije, u kategoriji „Čelik“. Tako smo postali ponosni vlasnici “Top Supplier” certifikata.

Hörmann je obiteljska tvrka koja se ponaša odgovorno prema zaposlenicima i zajednici. Ljudi su naš glavni prioritet, oni stoje ispred proizvoda. Naše nagrade pripadaju našim zaposlenicima, stoga, hvala vam na predanom radu cijenjene kolegice i kolege!

 

hrCroatian