Prozračno i elegantno – staklena LOFT vrata koja obožavamo

Hormann LOFT vrata

Već niz godina se kod klijenata, ma kojem stilu uređenja naginjali, primjećuje sklonost da se u prostorima u kojima žive ili rade osigura što veća doza svjetlosti, da se dobije dojam prozračnosti, a samim time i vizualni dojam da je prostor veći nego što jest.

Staklo je materijal koji je najbolji izbor za realizaciju takvih želja i stoga su staklena Hörmann LOFT vrata sve traženiji proizvod.  Staklena vrata uklopljena u industrijski stil uređenja čine prostor ujedno modernim i elegantnim te osiguravaju pogled na susjedne prostorije što je prednost i u životnom i u radnom prostoru.

Lort Hormann vrata

U uredima se staklenim vratima postiže dojam „open spacea“ što olakšava komunikaciju u opciji koja ja za rad praktičnija i ugodnija od potpuno otvorenog prostora. U domovima pak većina ljudi,  posebno tijekom zimskih mjeseci, provodi malo vremena u kojem je dostupna prirodna svjetlost pa je stoga dobrodošao svaki element u prostoru koji propušta zrake svjetlosti.

LOFT Hormann

Sofisticirana kombinacija stakla i čelika idealno je rješenje i za vrata u potkrovnim prostorijama jer osiguravaju maksimalnu transparentnost, a u takvim prostorima protok svjetlosti sa svih strana ima veliki značaj, dapače, nerijetko ima presudan utjecaj na dojam ugode i udobnosti.

Staklena Hörmann LOFT vrata karakterizira i estetski minimalizam, koji omogućuje njihovo kombiniranje s različitim stilovima opremanja. Jasne linije daju strukturu vrata, a staklene površine u kombinaciji s iznimno uskim filigranskim čeličnim profilima uspijevaju očuvati dojam elegancije čak i kod vrlo velikih dimenzija vrata. Uz standardnu Hörmann garanciju i sigurnost, mogućnost da se ovaj tip vrata dizajnira prema željama klijenta, razlog je njihove sve veće prisutnosti u domovima i uredima.

LOFT Hormann

hrCroatian