Četiri razloga zašto odabrati Hörmann motore

1. Vrhunska tehnologija s jamstvom kvalitete

Nove serije garažnih motora Hörmann krasi moderan dizajn i tehnološki napredne funkcionalnosti poput Bluetooth upravljanja i mogućnosti spajanja s sustavom pametne kuće. Daljinsko upravljanje vratima garaže premješteno je na valove bežične internet mreže, bez potrebe za klasičnim daljinskim upravljačima i s mogućnošću kontrole čak i kada niste u blizini vaše kuće. 

Bluetooth garažni motori

2.  Sigurnost i raspon rada daljinskih upravljača

Sigurnost prijenosa koda zaštićeno 128Bit-nom eknripcijom onemogućiti će da bilo tko preuzme ili kopira kôd vašeg daljinskog upravljača. Hörmann daljinski upravljači na jedinstven način komuniciraju s motorom, prenoseći svaki put novu izmjeničnu kombinaciju brojeva. Jednom odabrana i unešena kodirana kombinacija sigurno se sprema unutar matične ploče motora, a daljinski kojim je motor kodiran postaje master ključ. Klasični mali daljinski upravljači s dvije tipke na otvorenom prostoru mogu prenijeti kôd do motora na više od stotinu metara.

3. Pratično Bluetooth upravljanje motorom

Praktično i jendostavno, ponajviše povoljno rješenje za sve vlasnike garaža koji dijele prostor s drugim ukućanima je Bluettoh upravljanje putem Hörmann BlueSecur aplikacije. Jedan kontingent od čak pet virtualnih ključeva dostupan je po cijeni povoljnijoj od one za jedan klasični daljinski upravljač. Motori iz serije SupraMatic ovo upravljanje imaju standardno ugrađeno u ploču motora, dok je kod modela ProMatic dostupno uz nadoplatu, a preuzimanje aplikacije besplatno je za BlueSecur iOS i BlueSecur Android sustave za pametne telefone i tablete. Motori su standardno unaprijed opremljeni posebnim plug&play PBC sučeljem za upravljanje putem postojećeg sustava pametne kuće.

4. Besplatno produljeno jamstvo – najdulje u Hrvatskoj

Vrhunska tehnologija i dugugodišnje jamstvo može ići zajedno samo kod proizvođača koji je potpuno siguran u kvalitetu svojeg prozvoda. Važne mehaničke i elektroničke komponente motora Hörmann proizvodi u vlastitim tvornicama i razvija na svojim testnim poligonima, tako da nema mjesta za propust. Motori SupraMatic i ProMatic dostupni su uz besplatno produljeno jamstvo od 5+3 godine, uz on-line registraciju proizvoda koju možete napraviti ovdje. Ovo jamstvo obuhvaća mehaničke i elektroničke kvarove pokrivene jamstvenim listom, a zamjena je moguća već kroz dva radna dana kod svih ovlaštenih distributera

Registracija jamstva dostupna je za sve proizvode iz Hörmann programa, nakon čega se možete uključiti u brojne akcije i pogodnosti koje kreiramo samo za naše vjerne kupce. 

hrCroatian