Sobna vrata ugrađena u zid-ZEROLINE

hormann_zeroline_sobna_vrata

Moderni interijeri minimalistički su i prozračni, s pregradama koje se pretvaraju u  vrata ili funkcionalan komad namještaja. Nedostatak prostora ili jednostavno arthitektonski izazov – ugradbeni elementi sve su traženiji u stambenoj izgradnji, a Zeroline sobna vrata savršeno su rješenje za takve projekte. Zahvaljujući potpunoj integraciji aluminijskog profila u površinu zida, Zeroline omogućuje izgled potpuno nevidljivog okvira vrata.

zeroline_hormann_sobna_vrata

Tehnička rješenja za najzahtjevnije objekte

ZEROLINE FUNCTION serija prikladna je za upotrebu u gotovo svim područjima visokogradnje i prvi je skriveni aluminijski okvir na tržištu dostupan s testiranom funkcijom zaštite od požara T30 i mnogim drugim mogućnostima.  ZEROLINE LIVING verzija, s skrivenim aluminijskim okvirom kombinira se s čvrstim krilom vrata od iverice i iz tog razloga ne udovoljava daljnjim funkcionalnim zahtjevima. Zbog artaktivnog izgleda, Zeroline Living posebno je pogodan za privatnu stambenu izgradnju. Budući da su u prosjeku barem jedna vrata u modernim stambenim jedinicama dizajnirana kao vrata od stakla, ZEROLINE GLAZING je dostupan u kombinaciji s ostakljenom vratnom plohom  i na taj način osigurava ne samo moderan dizajn, već i prozračnost i igru svjetla u prostorijama.

zeroline_hormann_sobna vrata_staklo

Besprijekoran izgled

Zeroline sobna vrata s testiranim funkcijama zaštite od požara, dima i buke udovoljavaju strogim zahtjevima građevinskog nadzora, a inačice proizvoda otporne na vlagu i provale savršeno upotpunjuju asortiman proizvoda.   Kao elementi dizajna zida, vrata upotpunjuju prostoriju na način da su usklađena u boji ili se ističu kao stilski element s visokokontrastnim bojama, laminatima ili furnirima. Površine vratnog krila dostupne su RAL boji po vašem izboru, furniru od pravog drveta, ili posebnoj robustnoj površini Durat ili HPL laminat.

zeroline_hormann_sobna_vrata

Patentirana tehnologija

Zeroline dovratnici masivni su i imaju veliku nosivost, što im omogućuje trajnu stabilnost. Ugradnja je moguća u sve vrste zidova (beton, cigla, porobeton ili gips). Za potpuni efekt nevidljivosti alumijnijski okvir u području zatvaranja vratnog krila može se obojati u boju zida. Vrata su dostupna u drvenoj varijanti 50mm debljine od pune iverice sa premium lakiranjem ili staklena vratna krila, a okvir se može kombinirati s jednokrilnim i dvokrilnim vratima.

zeroline_hormann_sobna_vrata

Zatražite tehničke podatke ili podršku pri projektiranju:

Marina Jovišić

m.jovisic.zgb@hormann.hr

091 3689 811

MOŽDA VAS ZANIMA

SOBNA VRATA U IZGLEDU PRAVOG DRVA
VRATA KOJA ĆE LOPOVI MRZITI
hrCroatian