Garažna vrata od betona – Duragrain površine

Garažna vrata davno su prestala biti samo građevinski element kojim zatvaramo rupu na fasadi ili kući. Želimo da su lijepa, dugotrajna i – drugačija. Duragrain površine upravo su to, neobične i posebne, ekstravagantne.

Hormann Duredecor vrata
Duradecor vrata izgled Beton

DURAGRAIN POVRŠINE

Konstrukcijski, klasična su garažna vrata izrađena od pocinčanog čelika i zaštićena plastifikatom u željenoj boji. Ovo zvuči izvrsno, no što kada želimo malo drugačji dizajn koji će dodatno naglasiti pročelje kuće oko kojeg smo se baš potrudili? Duragrain je dizajn garažnih vrata nanesen posebnom tehnikom digitalnog tiska, nebrojenih prednosti nad klasičnim završnim obradama garažnih vrata. Dodatna dva sloja na čeliku – digitalni tisak i zavšni sloj UV stabilnog laka, omogućava ovim vratima najveću otpornost na prohrđavanje i oštećenja površine uzrokovane prašinom ili kišom.

Presjek površine Duragrain

Izgled betona, drva ili starog željeza

Veliki izbor motiva u standardnoj izvedbi dodatno će zagolicati vašu maštu. Osim klasičnih drvenih imitacija, koje je zaista teško dobiti u pravoj drvenoj izvedbi, oduševit će vas motivi poput betona, starog željeza ili nagorenog drva hrasta. Finoća i detalji izvedbe digitalnog tiska zaista su nevjerojatni. Koristeći najnovije tehnologije izrade uzoraka motiva, dizajneri su se potrudili na površinu vrata prenijeti i sjene, vizualne „nepravilnosti“ i efekt dubine koji čini konačan rezultat potpuno vjerodostojnim originalu. Primjerice, motive Rusty Steel i Burned Oak doslovno morate dodirnuti prstima kako bi se uvjerili da površina nije hrapava kakvom se čini.

Hormann Duredecor vrata

Za one koje žele znati više..

Digitalni tisak na površine poput garažnih vrata izazov je kojim smo se bavili dugi niz godina. Bilo je potrebno podesiti tehnologiju i kalibrirati strojeve kako bi svaki print bio savršen, bez grešaka ili manjkavosti.

Morali smo pronaći način kako dodatno stabilizirati nešto tako krhko poput printane površine, a da opet zadržimo konkurentnost na tržištu i omogućimo našim kupcima ovakva posebna vrata. Prije lansiranja proizvoda na tržište, svaki motiv testirali smo u našim pogonima simulirajući sve vremenske uvjete u pojačanom obujmu kako bi bili zaista sigurni da će odgovarati Hörmann kvaliteti na koju su naši klijenti navikli.

Budući da sami proizvodimo sve komponente naših garažnih vrata, od vodilica do panela, možemo vrlo jednostavno omogućiti široki raspon boja i motiva, što smatramo najvećom prednošću nad ostalim proizvođačima.

S nama ste uvijek sigurni – da ste korak ispred drugih.


Hormann Duradecor
Duradecor izbor dekora


Pretraga prodajnih mjesta

hrCroatian