Ideje za stanove malih kvadratura

Hormann sobna vrata

U interijeru našeg doma jedan od ključnih elemenata su sobna vrata. Modelom kojeg ćete izabrati  možete pratiti stil uređenja za koji ste se odlučili ili ih upotrijebiti kao element kojim ćete napraviti odmak od očekivanog.  

Klasična bijela vrata, boje ili drveni motivi? Starinski stil s ručno izrađenim stolarskim detaljima ili odabir potpuno ostakljenih vrata koja će dodatno otvoriti prostor? Što god od široke palete proizvoda Hörmann sobnih vrata odabrali, u svoj dom ćete ugraditi vrhunsku kvalitetu za cijeli život.

stvorite dojam većeg prostora

Već neko vrijeme izraziti popularan skandinavski stil nametnuo je trend u uređenju doma koji naglasak stavlja na drvo kojim se u domu postiže dojam topline i udobnosti. Ukoliko se poigrate  s svijetlim drvenim detaljima poput parketa i sobnih vrata komplementarne boje možete drastično utjecati na ukupni dojam prostora, bez obzira na količinu dnevnog svjetla.  Za gradske, mladenačke stanove tražene su boje sobnih vrata koja se previše ne ističu, već svojom elegancijom naglašavaju detalje namještaja ili zida, te vizualno povećavaju prostor. 

Hormann sobna vrata

Drvena unutarnja vrata iz linije Hörmann BaseLine dostupna su u kvalitetnoj izvedbi potpuno glatke površine najčešće u elegantnoj bijeloj boji, a Duradecor strukturirana površina drvenog dekora vrlo se lijepo uklapa u boji svijetlog hrasta s poprečnim godovima.

Vrata s svijetlim drvenim dekorom kontrastom boje prirodnih materijala povećati će prostor uz pomoć potpuno bijelih zidova i stropova te elegantnim visokim parketnim lajsnama u boji zida. Ukoliko je vaš mali stan izuzetno dobro pokriven dnevnim svjetlom možete se poigrati tamnim nijansama matirane površine Ultramatt koja odbija svjetlost i daje baršunast dojam

ELEGANCIJA RAVNIH LINIJA

Odabir vrlo svijetle površine u kombinaciji s poravnatim vratnim krilom i skrivenim pantima vizualno će otvoriti prostore bez dnevnog svjetla, poput toaleta ili garderobe.  U prostorijama u kojima želite istaknuti detalje, odabirom betonske i zagasite sive nijanse zida postići ćete lijep minimalistički efekt. Elegantan prijelaz vratnog krila na obuhvatni štok potpuno je nevidljiv i savršeno se nadopunjuje s standardno isporučenom Linea garniturom kvaka od nehrđajujćeg čelika.  

Posebna površina sobnih vrata Duradecor izdržljivija je od klasičnih za čak 48%, a strukturirana tekstura kod drvenih dekora odaje dojam pravog drva. Poprečni godovi na drvenom dekoru svijetlog hrasta izuzetno su zanimljiv detalj koji će oduševiti svakog pravog ljubitelja drva.

Želite li uštediti na vratima poslušajte ovaj savjet

Želite li uštediti na sobnim vratima, odaberite različite modele obzirom na poziciju ugradnje. Poravnato vratno krilo vidljivo je samo iz prostora u koji se vrata otvaraju. Za pomoćne prostore poput ostave ili prostora ispod stepenica izaberite model s preklopom. Izvana će izgledati jednako kao i vrata s poravnatim vratnim krilom, a vaš će kućni budžet biti olakšan za razliku u cijeni proizvoda.

Obje površine dostupne su po akcijskim cijenama u dvije izvedbe, klasična s preklopom i luksuznija s poravnatim vratnim krilom.
hrCroatian