Fasadna garažna vrata s aluminijskom ispunom visokog sjaja

Fasadna vrata intrignantno se uklapaju u pročelja zgrada i privlače svojom nenametljivošću. Iako bez ispune poliuretanom, te s klasičnim aluminijskim profilima bez termičkih prekida, Hormann ALR F42 sekcijska industrijska vrata i dalje zadržavaju radne karakteristike dobrih vrijednosti.

Donosimo primjer izvedenih sekcijskih vrata na pročelju zgrade u Zagrebu.

 

hormann fasadna vrata

Svijetli građevinski otvor definiran je na 4720 x 2500 mm, dok je narudžbena mjera 4470 x 2200mm. Okvir je precizno poravnat i upušten u otvor za dubinu prihvata i  fasadne obloge, a iskoristiva svijetla mjera prolaza je 4460 x 2170 mm. 

ALR F42 fasadna vrata s oblogom od aluminijskih panela
ALR F42 fasadna vrata s oblogom od aluminijskih panela

Vrata su potpuno uklopljena u pročelje zgrade, i zatvorena čine jednu kompaktnu cijelinu. Motor je industrijski,  s priključkom na trofaznu struju i mogućnošću priključka modula za upravljanje pametnim telefonima. 

Radne karakterstike ugrađenih vrata:

  • Koeficijent  prolaznosti topline: W 2,8 / (m2xK)
  • Vrijednost zvučne izolacije: 23 Db
  • Vodotpornost klasa 70Pa

Osim dobrih radnih karakterisitka vrata su standardno opremljena ssustavom za osiguranje od pada vrata, pucanja opruge i čeličnih užadi, te prikliještenja između panela.

 

ALR F42 fasadna vrata s oblogom od aluminijskih panela

Imate pitanje ili želite integrirati ovaj proizvod u vaš projekt? Kontaktirajte nas za podršku pri projektiranju, rado ćemo asistirati. 

Marina Jovišić

m.jovisic.zgb@hormann.hr

hrCroatian