Sobna vrata za školarce

Hormann sobna vrata

Ne bi li bilo sjajno kada bi dječja soba istovremeno bila i funkcionalna i zabavna?

Ljeto je gotovo, a jesen čeka iza ugla. Jednima to znači povratak prošlogodišnjoj rutini, dok drugima predstavlja susret s novim situacijama i izazovima. Imate li dijete predškolskog uzrasta ili školarca, doći će do promjena u vašoj svakodnevici. Donosimo vam nešto što će tranziciju u školske klupe učiniti jednostavnijom. 

Nova školska godina

Započinje nova školska godina, što znači da će dio vremena za igru zamijeniti školske obveze (poput učenja i pisanja zadaća). Kako bi ste svom školarcu dali do znanja da je kročio u ozbiljnije godine, predlažemo unošenje nekoliko promjena u životni prostor. Važno je da dijete svoju sobu doživi kao vlastiti prostor i sudjeluje u njenom kreiranju i preuređenju. Hörmann sobna vrata kojima vaše dijete kredom može dati osobnu notu, mogu biti odlično rješenje.

Hormann sobna vrata

Djeca vole crtati – omogućite im to. Dopustite da sobna vrata budu slikovni iskaz njihove bujne mašte. Također, dio vrata možete odvojiti za igru, dok se ostatak praznog prostora može pretvoriti u ploču za organiziranje svakodnevnih aktivnosti.  Umjesto klasičnih crno-bijelih varijanti, budite slobodni dodati vesele boje poput crvene, žute ili narančaste, koje dokazano poboljšavaju rezultate učenja te imaju pozitivan utjecaj na psihološke, ali i fizičke faktore.

Naš savjet – tamna površina poput Ultramatt antracit sive najbolje će naglasiti boje i oblike narisane kredom. 

Ovaj maštovit način transformiranja sobe nudi nebrojene mogućnosti za uređivanje najveselije prostorije u vašem domu. Iako su vrata sastavan element gotovo svakog interijera, uz Hörmann sobna vrata DesignLine Concepto po kojima se može crtati i pisati, spajate bezbrižno igranje i školske obaveze, a zahvaljujući njima, vaš će školarac uspješno izvršavati svoje zadatke. Između ostalog, u moderno je vrijeme sve manje slobodnih trenutaka za provođenje vremena s djetetom, pa ukoliko i sami imate umjetničku crtu, uživajte u stvaranju zajedničkih vizualnih kreacija.  

hrCroatian